published

VBI Ontwikkeling

Door Redactie
Klantcase

Kevin Dominicus, automatisering & systeembeheer bij VBI te Huissen, over Creaforti:

Al bijna 10 jaar werken Creaforti en VBI nauw samen op het gebied van telefonie. De kennis, support, advies, implementatie en zelfs training worden door ons bij Creaforti met grote tevredenheid afgenomen.

Gids in continu veranderende wereld

VBI heeft een middelgrote telefonie omgeving waarbij sprake is van meer dan 300 mobiele telefoons, veelal smartphones, en 250 vaste bureautoestellen. De telefoniewereld, met name de mobiele telefonie, is een wereld die continu aan grote veranderingen onderhevig is. Zonder een gedegen advies van specialisten, zal onvoldoende gebruik worden gemaakt van alle mogelijkheden die deze apparatuur biedt. Zonder de hulp van Creaforti hadden de huidige toepassingen binnen ons bedrijf dan ook nooit plaats kunnen vinden.

Snelle service

Naast deze ondersteuning biedt Creaforti snelle service als het gaat om vervanging of reparatie van toestellen. Snelheid is vandaag de dag met dit soort toestellen geboden omdat zakelijk gezien de toepassingen en dus de belangen voor uptime enorm zijn toegenomen. Men kan bij wijze van spreken haast niet meer zonder.
We telefoneren niet alleen, wat te denken van de bereikbaarheid ook per mail en Apps. Denk bijvoorbeeld aan een rapportage toepassing: door voor ons belangrijke gegevens vast te leggen middels het maken van een foto en deze naar betrokkenen te kunnen sturen, is in onze branche vandaag de dag cruciaal.

Kostenbewust

De aan ons tamelijk omvangrijke telefoniepark gerelateerde kosten, vraagt ook om adequate monitoring, kostenanalyse en rapportages. Ook hierin voorziet Creaforti ruimschoots waarbij zij zich eerder opstelt als partner dan leverancier.

Prima samenwerking

De support en de kennis van hun heeft de afgelopen 10 jaar ons enorm veel verder geholpen door de door Creaforti geattendeerde optimale toepassingsmogelijkheden. VBI zal dan ook graag nog vele jaren met Creaforti willen blijven samenwerken.
Image
Blijf op de hoogte of stel je vraag