Digitale Veiligheid binnen handbereik

Het Mkb Security Pakket van Creaforti is hét veilige antwoord. Een pakket waarmee we niet alleen de risico’s inzichtelijk maken, maar ook een plan van aanpak op maat maken voor jouw organisatie.
Image

Meer weten? Download de brochure

 

Loopt mijn onderneming risico?

Veel ondernemingen hebben nog geen beleid omtrent digitale veiligheid. Medewerkers, maar ook werkgevers, zijn zich niet bewust van de risico's. Zo worden belangrijke bedrijfsgegevens onbeveiligd op externe plekken opgeslagen, zoals op Dropbox of iCloud. Maar ook uit onwetendheid door werknemers gebruikmaken van een openbaar WiFi-netwerk brengt risico's met zich mee. Met het Mkb Security Pakket maken wij deze risico's voor jouw onderneming inzichtelijk.
 

De mens de zwakste schakel

Hoe goed je alles ook technisch hebt dichtgetimmerd, zolang je medewerkers via ingeslepen patronen blijven werken, is het risico op digitale bedreigingen, datalekken en privacy issues enorm groot. Bij eigenlijk alle adviestrajecten die wij uitvoeren is dat de ervaring. Aan de slag dus met bewustwording en gedragsverandering. Speciaal daarvoor hebben we in samenwerking met BeveiligMij.nl een speciaal trainingsprogramma. Ook zijn er diverse e-learning trajecten en diverse communicatiemiddelen beschikbaar.
 

Wat zijn de gevolgen van slechte digitale beveiliging?

Hackers kunnen met ransomware alle gegevens op de computer en in je netwerk gijzelen. Vervolgens wordt er van de gebruiker geld geëist om de gegevens weer vrij te geven. Ook de overheid waarschuwt bedrijven hiervoor, want betalen blijkt niet altijd tot ontsluiting van de computer of de gegevens te leiden. Creaforti helpt jouw onderneming met het beveiligen van de bedrijfsgegevens.
 

Hoe kan het Mkb Security Pakket mijn onderneming helpen?

Wij analyseren de digitale veiligheid van jouw bedrijf. Waar liggen de risico's en hoe hoog zijn deze? Hieruit volgt een bedrijfsscore. Op basis hiervan kunnen wij een plan van aanpak opstellen en je helpen de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens te optimaliseren. Wil je meer weten? Download bovenstaande brochure of neem contact op met onze experts.

Meer weten over digitale veiligheid?

Veilig werken moet hoog op de agenda

Blijf op de hoogte of stel je vraag