Image

Advies

Maak kennis met onze aanpak

Het kan zo zijn dat je beter geholpen bent als we eerst een stap terug doen en kijken of de geformuleerde vraag daadwerkelijk past bij de wensen van je organisatie en dus de behoefte dekt. Wij kijken verder dan de nabije toekomst en weten welke ontwikkelingen (bijna) plaatsvinden. Juist dat helpt je bij het toekomstgericht inrichten van het bedrijf.

 
Image

Hulp van experts

De adviseurs van Creaforti zetten hun expertise in voor hulp bij strategische en beleidsvraagstukken. Spelen er vragen zoals:

Dan is starten met een vrijblijvend intake gesprek met 1 van onze consultants of productspecialisten een prima startpunt. Zij helpen u de vraag concreet te maken en een besluit te nemen.

Vrijblijvende intake aanvragen
We ervaren de voordelen. Niet alleen stijgt de kwaliteit en service-gerichtheid, maar processen verlopen ook duidelijk eenvoudiger.
 
 
Image

Inkoopadvies

Of je nu eigenaar bent van een regionaal MKB bedrijf of contracteigenaar bij een grote organisatie, met ons inkoopadvies sta je altijd sterk. We geven advies over verbindingen en over apparatuur en apps passend bij de functie en gebruiker. We kijken verder dan alleen naar een goede prijs. Denk bij een toestel bijvoorbeeld aan advies over beveiligen van toestel en gegevens, de mogelijkheid van vooraf configureren en installeren van apps. Naar wens dus een turn key project.


Staan er nieuwe contractbesprekingen gepland of een investering voor apparatuur? Niet zonder Creaforti. Lees hieronder waarom.

Klantvoordeel

Wij kennen de markt als geen ander. Onze toegevoegde waarde bij inkoopadvies ligt in het (helpen) opstellen van een offerteaanvraag bij meerdere leveranciers. Daarmee weet je zeker dat je appels met appels vergelijkt. Wij helpen vervolgens met het beoordelen van ingediende offertes, maken een shortlist en voeren naar wens de onderhandelingen. Het bespaart je tijd en je maakt gebruikt van professionals met kennis van zaken waarmee je zeker weet dat je het beste uit de markt haalt.

Bedrijfsproces als uitgangspunt

Ook bij ons inkoppadvies nemen wij altijd het bedrijfsproces als uitgangspunt. Alles om je te verzekeren van de beste overeenkomst en de beste voorbereiding naar een eventueel nieuwe situatie. Creaforti treedt in de uitvoering desgewenst ook op als 1e aanspreekpunt. Bijvoorbeeld voor optimale samenwerking tussen verschillende leveranciers.

 
Image

Dekkingsmeting

Een goede en betrouwbare verbinding naar het pand of naar de werkplek is geen vanzelfsprekendheid. Overweeg je nieuwe provider, andere apparatuur of veilig werken ´in de cloud´?

Ook dan is het noodzakelijk te weten of de dekking en bekabeling passend en op orde is. Creaforti biedt hiervoor twee specifieke diensten aan, te weten:

Dekking & signaalsterkte meting
Controleren bekabeling

Lees hier alles over dekkingsmeting

 
Image

Apparatuur & App selectie

Met welke apparatuur (of platform) richt je de werkplek in, wat ga je dus aankopen?
Mogen medewerkers hun eigen apparatuur zakelijk gebruiken?
Met welke productieve apps rust je de apparatuur standaard uit en hoe doe je dat?
Hoe zorg je ervoor dat gebruikers die apparatuur efficiënt en veilig gaan gebruiken?

Vragen die regelmatig op je af komen. Creaforti neemt dit soort praktische vraagstukken over en vult ze ook voor je in.

Gratis eBook: Nieuw denken over de werkplek
Download nu
 
Image

Kostenbesparing

Betaal je daadwerkelijk voor wat je afneemt? Neem je af wat je daadwerkelijk nodig hebt? Twee uiterst kritische vragen die wij als vertrekpunt nemen bij onze inventarisatie. Uit ervaring weten wij namelijk dat dit vaak niet zo is.

We maken dat snel duidelijk. Toon ons enkele recente nota’s van uw bestaande vaste, mobiele en internet verbindingen. Wij leggen onregelmatigheden bloot en achterhalen besparingsmogelijkheden.

En die vinden we negen van de tien keer. Je krijgt van ons een eenvoudig en overzichtelijk rapport van wat we aantreffen met concrete stappen naar verbetering.

Al vele jaren zijn wij trouwe klant bij Creaforti. Telkens lukt het weer om een kostenbesparing te realiseren terwijl de dienstverlening alleen maar is toegenomen.
Stefan Rebel, IT End User Services EMEA bij Informatica Software Nederland

Interesse? Of heeft u vragen?

Heeft u interesse of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.
Wij zijn telefonisch te bereiken via 026 3245200

Handige tips per e-mail

Leer steeds iets nieuws van onze experts
Max. 1 e-mail per week. Uitschrijven kan op elk moment.
Blijf op de hoogte of stel je vraag