ICT

Telecom ontmoet ICT

Er is geen duidelijke scheidslijn meer te trekken tussen telecom en ICT. De technieken, de functies, het gebruik, alles vloeit ineen. Dat wil niet zeggen dat het één het ander vervangt. Van oudsher richt telecom zich op de verbinding en bereikbaarheid. Daar is beschikbaarheid van informatie bij gekomen. Met name door de Cloud ontwikkelingen, beschikbare apps in combinatie met gebruik van mobiele apparatuur. Gebruikers hebben meerdere werkplekken ter beschikking met elk zijn eigen type beheer.

Behoefte aan persoonlijk advies? We helpen je graag. Samen met partners als Vodafone en KPN adviseren we bedrijven op basis van het bedrijfsproces.
Medewerkers op locatie werken met tablets om contact te houden met de kantoren en kunnen direct foto’s van situaties opsturen. Veel handmatige handelingen zijn hiermee niet meer nodig.
 

Ben jij er klaar voor?

De digitale transformatie is een ingrijpende ontwikkeling voor je organisatie. 75% van de bedrijven is in 2020 naar verwachting volledig digitaal. Technologie is van steeds groter strategisch belang. De digitale transformatie biedt kansen voor je organisatie. Het versnelt groei, verbetert de klantervaring en optimaliseert operationele processen. Om je in de beeldvorming op weg te helpen, in onderstaande een aantal praktische aandachtsgebieden bij digitalisering.
 

Onbeveiligde netwerken onderweg

We reizen elk jaar meer dan het jaar ervoor. Ook onderweg willen we zorgeloos ons werk kunnen doen. Snelle 4G en WiFi netwerken van bieden daar uitkomst, want zo kunnen we onderweg werken alsof we op kantoor zijn. Beveiliging speelt daarbij wel en steeds belangrijkere rol, want openbare WiFi netwerken en slecht beveiligde verbindingen vormen een steeds grotere bedreiging voor de gevoelige data waarmee we werken. Een goed beveiligde verbinding is daarom essentieel.
 

Werk efficienter!

Overstappen naar een cloud werkomgeving betekent meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor cloud oplossingen, bijvoorbeeld door gebruik van KPN DeskHub of Vodafone On net. Deze diensten maken samenwerking (op afstand) heel eenvoudig. We willen immers overal kunnen werken. Integreer dit met Microsoft Office 365 en je kan altijd op een veilige manier bij je documenten.

Creaforti adviseert vanuit het bedrijfsproces en biedt voor elke type medewerker een passende én veilige oplossing.
 

Cybercrime bedreigt innovatie

Het World Economic Forum roemt de Nederlandse economie in een rapport als ‘een van de meest
geavanceerde en innovatieve ter wereld’, maar cybercrime bedreigt die innovaties. Nu we steeds meer van ons werk in de cloud doen is veiligheid belangrijker dan ooit. Toch zien we dat veel bedrijven hun beveiliging niet op orde hebben. In 2015 kostten cyberaanvallen de Nederlandse economie zelfs tien miljard euro.

Daarom adviseert Creaforti je graag over een veilige aanpak voor de digitale transformatie.
 
Vodafone ICT oplossingen
Voor een productiever werkproces


Lees meer 
 
KPN ICT oplossingen
Naar een digitale organisatie


Lees meer 

Andere actuele thema's

 
Image

Digitale veiligheid

Veilig werken moet hoog op de agenda. Lees meer

Image

Zorg

Zorgverleners helpen efficiënter te werken. Lees meer

Blijf op de hoogte of stel je vraag