Faciliteer je mensen optimaal

Creaforti zorgt ervoor dat tienduizenden mensen elke dag lekker en bovenal veilig werken. Waar zij zich ook bevinden en met welke apparatuur zij ook werken. We doen dat door hen te voorzien van de best passende verbinding, apparatuur, apps en het beheer hiervan. In ons advies en aanpak nemen we altijd het bestaande bedrijfsproces als uitgangspunt.
Prettig van Creaforti is dat ze snel schakelen, vakkundig, oprecht geïnteresseerd en loyaal naar hun klant zijn.
Toine Arts (Financieel directeur Nederrijn)
 
Image

Visie

Wij zien de wens dat mensen de vrijheid hebben zelf te bepalen wanneer en met welke middelen zij op een veilige manier communiceren.

Image

Missie

Creaforti staat voor Lekker Werken. Op kantoor, onderweg en thuis. We willen met betrouwbare communicatieoplossingen organisaties efficiënter laten werken en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijfsproces van onze klanten.

 

In 4 stappen naar Lekker Werken

1. Onderzoek: Eerst peilen we de stand van zaken. Wat zijn de wensen en eisen van gebruikers?
2. Advies: Analyseren bedrijfsproces. Hoe kunnen we de huidige werksituatie optimaliseren?
3. Oplossing: Keuze apparatuur, apps en cloud diensten die optimaal werken mogelijk maakt.
4. Beheer: Ondersteunen Beheerder en Gebruiker voor onbezorgd werken.

Uiteraard hebben we in alle fases focus op Digitale Veiligheid.

meer over onze werkwijze
 

Jarenlange ervaring

Sinds de start in 2004 als een project van 3 studenten, is Creaforti in de jaren daarna sterk gegroeid. In die periode is er ook veel ervaring opgebouwd. In de praktijk en via vele trainingen en cursussen. We hebben diverse certificeringen ontvangen. Met deze kennis werken we met zo’n 45 collega’s eraan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klanttevredenheid vinden we belangrijk en doen er alles aan om klanten dit te laten ervaren. We blijven ons ontwikkelen zodat we onze relaties continu kunnen adviseren over ontwikkelingen in de markt.
 
Een nieuwe en leuke uitdaging?
Word dan onze nieuwe collega!
 
Maak kennis met ons team
Medewerkers van Creaforti
 

Samenwerken


Onze enthousiaste collega’s zetten hun praktische kennis in om medewerkers te helpen bij het slim en zorgeloos gebruik maken van de beschikbare middelen.
De gezamenlijke afspraken over Service & Beheer staan als een huis. Precies volgens jouw wensen. We hebben regelmatig contact over de voortgang. We helpen marktontwikkelingen te vertalen naar voordelen voor de organisatie. Dit alles op elk gewenst niveau. Een bewezen succesvolle samenwerking.
 

Maatschappelijke betrokkenheid

Iets voor een ander en voor het milieu doen vinden wij vanzelfsprekend. Zo hebben we een mobiel werken beleid voor reductie van autokilometers en stimuleren we gebruik van de fiets. Met Creaforti zijn we betrokken bij nationale en regionale projecten. Met kerst ziet je bij ons geen uitgebreide kerstpakketten, maar kiezen we samen een goed doel om aan te geven. We steunen met plezier verschillende mooie initiatieven, waaronder Ome Joop’s toer en Stichting Opkikker.
Ook Lekker Werken?

Onze adviseurs staan voor je klaar

Blijf op de hoogte of stel je vraag