Je optimale werkplek samen met deze partners

Alles om lekker te kunnen werken

Medewerkers die niet bereikbaar zijn, internet dat niet stabiel is, plotseling niet meer bij bestanden kunnen, slachtoffer van digitale criminaliteit. Het zijn nachtmerries voor iedere organisatie. Wij hebben als doel om de bereikbaarheid, flexibiliteit en digitale veiligheid van organisaties en medewerkers zo goed mogelijk in te regelen. Om dit optimaal te realiseren werken we samen met partners.

KPN

We helpen ondernemers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Meer info
Vodafone

Medewerkers willen overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Samen met Vodafone zorgen we er voor dat dit binnen jouw organisatie zo werkt.

Meer info
Apple

Je werk makkelijker en leuker maken. Dat is waar Creaforti en Apple voor staan. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om een volledig flexibele werkplek in te richten waar jij maar wilt.

Meer info
Samsung

We gebruiken steeds meer apparaten, apps en diensten. Naast apparatuur leveren we ook diensten zoal Knox. Veiligheid en eenvoudig beheer zijn de belangrijke speerpunten.

Meer info
Microsoft

Met de nieuwste apparatuur, diensten en software zijn we in staat veel flexibeler te werken en vanuit efficiency kosten te besparen. Samen met Microsoft helpen wij onze klanten dit te realiseren.

Meer info

Dit zijn onze kennispartners

Xcellent
Het beste van 2 werelden: eigen expertise op gebied van telecombeheer en intensief samenwerken met Xcellent voor ICT beheer.
Meer info
Dahvo
In het realiseren van optimale mobiliteit voor klanten hebben Dahvo en Creaforti elkaar gevonden. Met stip bovenaan: data veiligheid.
Meer info
Luminis
Luminis is een netwerkorganisatie waarin de menselijk maat centraal staat. Een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis.
Meer info
BeveiligMij.nl
BeveiligMij.nl is volledig gespecialiseerd in het creƫren van bewustwording en blijvende gedragsverandering rondom digitale veiligheid.
Meer info
 
Image

E-mail

E-mail met een van onze medewerkers
Stuur e-mail
Image

Bel

Overleg direct met een adviseur
026 324 5200
Image

Informatie

Vraag informatie aan via e-mail
Vraag aan
Blijf op de hoogte of stel je vraag