Creaforti + Apple

Zakelijke transformatie in actie

Je werk makkelijker en leuker maken. Dat is waar Creaforti en Apple voor staan. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om een volledig flexibele werkplek in te richten waar jij wilt.

Meer weten of overleggen?

 

Apple & Creaforti

Bedrijven kiezen bewust voor apparatuur van Apple. Als gecertificeerd partner zijn we er trots op dat we je naast leveren van apparatuur, met diverse Apple diensten kunnen ondersteunen. Doel: eenvoud in levering en beheer met onder andere DEP en VPP.
 

iPad haalt het maximale uit je werkdag

Met iPad ontdek je een compleet nieuwe manier om materiaal te creëren, te organiseren of samen te werken. Krachtige apps voor iPad maken je werk efficiënter en makkelijker. Ook vetrouwde productiviteitsapps als Microsoft Office werken perfect op iPad.

Of je nu werkt aan een complexe spreadsheet, een grote presentatie of deelneemt aan een team meeting of afstand; met iPad heb je altijd toegang tot krachtige tools in een handzaam apparaat.
 

Met iPhone hoge productiviteit

Met iOS en iPhone legde Apple de basis voor een compleet nieuwe manier van werken. iPhone maakt het werken met krachtige apps en intelligente oplossingen overal mogelijk. Medewerkers genieten hierdoor van meer flexibiliteit en een ongekend hoge productiviteit.

In welke sector je ook werkt, voor elk bedrijf bestaan oplossingen op maat. Of het nu gaat om het beheren van bouwprojecten of het voeren van contact met passagiers; voor elke situatie bestaan apps die bedrijfsprocessen vereenvoudigen door de gebruiker centraal te stellen.
 

Eenvoudig beheer (DEP)


Het beheren van grote aantallen apparaten lijkt soms ingewikkelder dan het eigenlijk is. Met het Device Enrollment Program (DEP) en Mobile Device Management (MDM) is het uitrollen van nieuwe apparaten en het beheren van alle apparatuur binnen het bedrijf ongekend eenvoudig.

Zaken als het beheren van rechten, het instellen van e-mail of het installeren van bedrijfsapps kan zonder dat de gebruiker het toestel ook maar één keeer hoeft aan te raken.
 

Volume Purchase Program (VPP)

Creaforti en Apple bieden klanten het Volume Purchase Program (ook wel VPP) voor apps en boeken. Binnen een bedrijf kunnen hiermee eenvoudig licenties voor grote aantallen apps of boeken worden gekocht. Of u nu tien of tienduizend medewerkers heeft, het distribueren van apps en boeken is zo geregeld.

Apps kunnen uiteraard in de App Store worden gevonden, maar bedrijven kunnen ook apps die specifiek voor hen zijn ontwikkeld eenvoudig uitrollen met het Volume Purchase Program en de VPP Store.
 

Altijd toegang tot wat je zoekt

Met iCloud is bestandsbeheer verleden tijd. Zonder enige moeite heb je altijd toegang tot je documenten, contacten, e-mail en meer. iCloud synchroniseert al je informatie via beveiligde verbindingen tussen al je apparaten. Zo heb je altijd toegang tot de informatie of bestanden die je nodig hebt.

Eenvoudig overstappen

Overstappen op Apple oplossingen is tegenwoordig zo geregeld. Adviseurs van Creaforti helpen je graag bij bij die transitie. Bestanden zijn snel over te zetten en nieuwe apparaten kunnen meestal goed gebruikt worden binnen je bestaande netwerk.
 
Image

E-mail

Vraag onze adviseurs om advies
E-mail
Image

Bel

Overleg direct met een adviseur
026 324 5200
Image

Informatie

Ontvang informatie via e-mail
Vraag aan

Andere partners

KPN
We helpen ondernemers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Meer info
Vodafone
Medewerkers willen overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Samen met Vodafone zorgen we er voor dat dit binnen jouw organisatie zo werkt.
Meer info
Apple
Je werk makkelijker en leuker maken. Dat is waar Creaforti en Apple voor staan. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om een volledig flexibele werkplek in te richten waar jij maar wilt.
Meer info
Samsung
We gebruiken steeds meer apparaten, apps en diensten. Naast apparatuur leveren we ook diensten zoal Knox. Veiligheid en eenvoudig beheer zijn de belangrijke speerpunten.
Meer info
Microsoft
Met de nieuwste apparatuur, diensten en software zijn we in staat veel flexibeler te werken en vanuit efficiency kosten te besparen. Samen met Microsoft helpen wij onze klanten dit te realiseren.
Meer info
Xcellent
Het beste van 2 werelden: eigen expertise op gebied van telecombeheer en intensief samenwerken met Xcellent voor ICT beheer.
Meer info
Dahvo
In het realiseren van optimale mobiliteit voor klanten hebben Dahvo en Creaforti elkaar gevonden. Met stip bovenaan: data veiligheid.
Meer info
Luminis
Luminis is een netwerkorganisatie waarin de menselijk maat centraal staat. Een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis.
Meer info
BeveiligMij.nl
BeveiligMij.nl is volledig gespecialiseerd in het creëren van bewustwording en blijvende gedragsverandering rondom digitale veiligheid.
Meer info
Blijf op de hoogte of stel je vraag