Creaforti + KPN

Ondernemend Nederland vooruit helpen

Ervaar zelf de voordelen van overal digitaal ondernemen. Thuis, onderweg of bij klanten: overal hebben jij en je collega’s toegang tot alle belangrijke bestanden, e-mail en bedrijfsapplicaties.

Meer weten of overleggen?

 

KPN & Creaforti

Samen met KPN werken we elke dag aan het optimaliseren van het werkproces van onze klanten. Het ruime portfolio aan KPN-diensten biedt alles wat je nodig hebt voor de zakelijke communicatie en ICT-oplossingen. Voor elke organisatie adviseert Creaforti over passende mogelijkheden om de productiviteit van de medewerkers te verbeteren én tegelijkertijd een kostenbesparing te realiseren.
 

Eén overzicht voor alle diensten

Eén leverancier, één vast contactpersoon, één factuur is wel zo overzichtelijk. En vaak is dit nog een stuk voordeliger ook. Wij helpen je graag verder met al je vragen rondom de producten en diensten van KPN ÉÉN. Geen rompslomp, maar wel het gemak van verschillende communicatie-middelen, zoals vaste telefonie, mobiele telefonie, 4G en vast internet.

Megatrend: alles en iedereen met elkaar verbonden
Download de whitepaper

Alles te weten komen over KPN ÉÉN

 

Cloud diensten

Cloud van KPN staat voor altijd en overal online ondernemen. Daarvoor biedt KPN diverse oplossingen aan, waaronder:
  • Office 365
  • Skype for Business
  • Web hosting en website diensten
  • Veiligheidspakketten
  • Online back-up diensten

Meer over ondernemen in de cloud?
Download het gratis eBook
We hebben zo’n 60 mobiele abonnementen en pakweg 50 data-abonnementen. Creaforti heeft dat heel efficiënt geïntegreerd in één groot abonnement, waardoor we de kosten aanzienlijk daalden.
Willem Buteijn, Kenniscentrum Handel
 

Telefonie diensten

Mobiele bereikbaarheid
Zonder een mobiele telefoon ondernemen is in deze tijd niet meer voor te stellen. KPN biedt de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je zaken wilt doen, met altijd stabiel mobiel internet. Voor elk type gebruiker biedt KPN een geschikt abonnement.

Vaste telefonie
De meest innovatieve oplossing om als organisatie beter bereikbaar te zijn is de integratie van vaste en mobiele telefonie. Daarnaast biedt KPN bijvoorbeeld automatische nachtschakeling of de optie om door te verbinden naar een beschikbare collega.
 

Toekomstbestendig internet

Internet is tegenwoordig de basis voor vele vormen van communicatie. Met ontwikkelingen als IP-telefonie en videoconferencing wordt de belasting wel steeds hoger. Een stabiele verbinding is cruciaal, hiervoor biedt KPN glasvezel.

Door VPN-verbindingen kunnen ook verschillende vestigingen worden verbonden op een snelle, betrouwbare en veilige manier.

Meer over connectiviteit?
Download de gratis whitepaper
 

Kom langs voor een demo


Om een beter beeld te krijgen van de voordelen in de praktijk, zoals bijvoorbeeld KPN ÉÉN deze biedt, geven we je graag een demonstratie. We tonen je de mogelijkheden en lichten deze uitgebreid toe, volledig toegespitst op de behoeften binnen de organisatie. Dit zegt vaak meer dan duizend woorden. Vraag direct een demonstratie en informatie aan.
 

KPN ÉÉN

Eén totaaloplossing voor al je bedrijfscommunicatie. Ongeacht welke modules je afneemt: je hebt één contract, één prijsplan, één factuur, één helpdesk en één aanspreekpunt. Dat is KPN ÉÉN.

Meer weten?
Bekijk de video over KPN ÉÉN
 

Meer mogelijk als Excellence Partner

Begin 2014 zijn wij uitgeroepen tot de grootste KPN-dealer van Nederland. Daaropvolgend zijn we KPN Excellence Partner geworden en daar zijn we uiteraard trots op. Maar wat voor ons nog belangrijker is, is dat jij als klant daar ook van profiteert. Als Excellence Partner kunnen wij voor jou snel schakelen met KPN, profiteer je van één contactpersoon voor al je vragen en ben je verzekerd van excellente service
 
Image

E-mail

Vraag onze adviseurs om advies
E-mail
Image

Bel

Overleg direct met een adviseur
026 324 5200
Image

Informatie

Ontvang informatie via e-mail
Vraag aan

Andere partners

KPN
We helpen ondernemers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Meer info
Vodafone
Medewerkers willen overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Samen met Vodafone zorgen we er voor dat dit binnen jouw organisatie zo werkt.
Meer info
Apple
Je werk makkelijker en leuker maken. Dat is waar Creaforti en Apple voor staan. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om een volledig flexibele werkplek in te richten waar jij maar wilt.
Meer info
Samsung
We gebruiken steeds meer apparaten, apps en diensten. Naast apparatuur leveren we ook diensten zoal Knox. Veiligheid en eenvoudig beheer zijn de belangrijke speerpunten.
Meer info
Microsoft
Met de nieuwste apparatuur, diensten en software zijn we in staat veel flexibeler te werken en vanuit efficiency kosten te besparen. Samen met Microsoft helpen wij onze klanten dit te realiseren.
Meer info
Xcellent
Het beste van 2 werelden: eigen expertise op gebied van telecombeheer en intensief samenwerken met Xcellent voor ICT beheer.
Meer info
Dahvo
In het realiseren van optimale mobiliteit voor klanten hebben Dahvo en Creaforti elkaar gevonden. Met stip bovenaan: data veiligheid.
Meer info
Luminis
Luminis is een netwerkorganisatie waarin de menselijk maat centraal staat. Een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis.
Meer info
BeveiligMij.nl
BeveiligMij.nl is volledig gespecialiseerd in het creëren van bewustwording en blijvende gedragsverandering rondom digitale veiligheid.
Meer info
Blijf op de hoogte of stel je vraag