Creaforti + Microsoft

Maak het beste van je werk

De afgelopen jaren hebben bedrijven vernieuwingen uitgesteld. Dat is zonde, want met nieuwe apparatuur, diensten en software kunnen we ons werk nu veel efficiënter doen en kosten besparen. Welke oplossingen zijn voor jouw bedrijf interessant?

Meer weten of overleggen?

Processen verlopen efficiënter, kosten worden verlaagd en de kwaliteit van de geleverde diensten stijgt fors.
 

Microsoft & Creaforti

Samen met Microsoft werkt Creaforti aan het realiseren van de meest optimale flexibele werkplek. Samen verbeteren we de manier waarop mensen communiceren en samenwerken. We helpen organisaties bij verandering van werkwijzen en faciliteren werkplek en houden we medewerkers tevreden.
 

Continuïteit is efficiëntie

Flexibel werken wordt steeds populairder. We verwachten zowel thuis, op kantoor als onderweg een prettige digitale werkomgeving. Continue toegang tot onze documenten, diensten en apps is daarbij de nieuwe norm.
Microsoft oplossingen leggen de basis voor deze continuïteit. Of je Windows 10 nu gebruikt op je computer op kantoor, je smartphone onderweg of je laptop thuis; de ervaring is hetzelfde. Zo hoef je nooit te zoeken naar functies, apps of documenten. Dat bespaart tijd en maakt je werk leuker en makkelijker.
 

Tablet én laptop

We denken vaak dat we ons werk enkel op een laptop of desktop computer kunnen doen, terwijl we ook gewend zijn geraakt aan het bedieningsgemak en de efficiëntie van een tablet.
Het beste van beide komt samen in de Surface van Microsoft. Krachtige computers in tabletformaat die je vaste PC of laptop kunnen vervangen. Elke Surface is uiterst compact en snel te bedienen door een groot touchscreen, toetsenbord en/of stylus.

Steeds meer organisaties herkennen deze voordelen en stappen over op dit soort oplossingen.
 

Beter beheer in minder tijd

Het aantal apparaten binnen elk bedrijf blijft groeien. Het beheren van al die apparaten is daarom een steeds grotere uitdaging.
Microsoft Intune maakt dat met functies voor het beheer van mobiele apparaten en pc-beheer vanuit de cloud makkelijker dan ooit.

Zo is het beheren van grote aantallen apparaten, de uitrol van updates en een soepele overstap naar Windows 10 zo geregeld.
 

Veiligheid voorop

Doordat we steeds meer apparaten gebruiken en overal toegang hebben tot gevoelige bedrijfs-informatie is beveiliging belangrijker dan ooit.
Enterprise Mobility Suite van Microsoft garandeert die beveiliging. Zo is toegang tot apparaten beveiligd door gebruikers te herkennen aan hun gezicht, iris of vingerafdruk. Verder onderscheidt cloudopslag via OneDrive zakelijk en privé en voorkomt zo dat vertrouwelijke gegevens per ongeluk extern worden gedeeld. Zelfs als informatie buiten uw organisatie wordt gedeeld kunt u blijven beheren wie die informatie mag bekijken of bewerken.
 

Desktop-kracht in je smartphone

Je smartphone is vanaf nu het enige apparaat dat je nodig hebt om waar dan ook je werk te doen.
Met Continuum sluit je een Windows smartphone binnen enkele ogenblikken via een kabel of zelfs draadloos aan op een televisie of monitor. Zo heb je toegang tot alle documenten op je smartphone en kun je comfortabel werken met een groot scherm, met de look and feel van de Windows 10 desktop is.
 

Een overtuigend verhaal

Elk bedrijf streeft naar meer efficiëntie, hogere kwaliteit en lagere kosten. Om die reden maakt Zegers Bouw een digitale transformatie door. De Surface speelt daarbij een centrale rol. Men streeft naar een paperless werkproces en investeert daarom in software-, telecom- en IT-oplossingen. Zegers is constant op zoek naar vereenvoudiging.


Lees meer
 

Overstappen is kinderspel

Overstappen is geen urenlange procedure die enkel de IT-afdeling kan uitvoeren. Met gratis apps van Microsoft voor het overzetten van documenten, contacten, muziek, foto’s en meer is het overstappen van een Android toestel of iPhone naar een Lumia zo geregeld. Zijn er toch nog vragen? Het team van Creaforti staat altijd klaar voor uw medewerkers.
 
Image

E-mail

Vraag onze adviseurs om advies
E-mail
Image

Bel

Overleg direct met een adviseur
026 324 5200
Image

Informatie

Ontvang informatie via e-mail
Vraag aan

Andere partners

KPN
We helpen ondernemers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Meer info
Vodafone
Medewerkers willen overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Samen met Vodafone zorgen we er voor dat dit binnen jouw organisatie zo werkt.
Meer info
Apple
Je werk makkelijker en leuker maken. Dat is waar Creaforti en Apple voor staan. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om een volledig flexibele werkplek in te richten waar jij maar wilt.
Meer info
Samsung
We gebruiken steeds meer apparaten, apps en diensten. Naast apparatuur leveren we ook diensten zoal Knox. Veiligheid en eenvoudig beheer zijn de belangrijke speerpunten.
Meer info
Microsoft
Met de nieuwste apparatuur, diensten en software zijn we in staat veel flexibeler te werken en vanuit efficiency kosten te besparen. Samen met Microsoft helpen wij onze klanten dit te realiseren.
Meer info
Xcellent
Het beste van 2 werelden: eigen expertise op gebied van telecombeheer en intensief samenwerken met Xcellent voor ICT beheer.
Meer info
Dahvo
In het realiseren van optimale mobiliteit voor klanten hebben Dahvo en Creaforti elkaar gevonden. Met stip bovenaan: data veiligheid.
Meer info
Luminis
Luminis is een netwerkorganisatie waarin de menselijk maat centraal staat. Een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis.
Meer info
BeveiligMij.nl
BeveiligMij.nl is volledig gespecialiseerd in het creëren van bewustwording en blijvende gedragsverandering rondom digitale veiligheid.
Meer info
Blijf op de hoogte of stel je vraag