Creaforti + Samsung

Doe meer met elke dag

We gebruiken steeds meer verschillende apparaten, apps en diensten. We zijn meer verbonden dan ooit. Welke mogelijkheden maken uw bedrijfsprocessen slimmer, eenvoudiger en (kosten)efficiënter?

Meer weten of overleggen?

 

Samsung & Creaforti

Creaforti en Samsung werken elke dag aan het verbeteren van de manier waarop we werken, communiceren en omgaan met data en informatie. Samsung geeft met innovatieve producten en diensten antwoord op de vragen van nu en de toekomst. Zo maken we elke dag beter dan de vorige.
 

De juiste apparaten, apps en diensten

Iedere werknemer heeft andere behoeftes. De juiste apparaten en diensten selecteren lijkt soms lastig.
Het aanbod is divers. Smart watches, smartphones, tablets en convertibles hebben ieder eigen voordelen die goed moeten worden afgewogen om een optimale werkervaring te garanderen.

Die apparaten zijn allemaal afhankelijk van goede connectiviteitsoplossingen. Met een alsmaar groeiend aantal apparaten op ieder Wi-Fi netwerk worden goede bedrijfsnetwerken, 4G verbindingen en andere oplossingen steeds belangrijker.
 

Apparaten eenvoudig beheren

Apparaten beheren lijkt steeds moeilijker te worden, maar dat hoeft niet zo te zijn.
Samsung KNOX maakt het beheren van grote aantallen iOS en Android toestellen eenvoudig en ook het instellen van nieuwe toestellen is zo gedaan.

Met KNOX zorgt er daarnaast voor dat elk apparaat kan worden ingericht met apps en diensten die zijn afgestemd op uw type bedrijf.
 

Zakelijk & privé met 1 smartphone

Steeds meer werknemers gebruiken één smartphone voor werk én privé. Oplossingen als KNOX Workspace zorgen er daarom voor dat zakelijk en privé kunnen worden gescheiden en dat bedrijfsinformatie veilig wordt afgeschermd.
Databescherming kan zo worden gegarandeerd zonder de privacy van de werknemer aan te tasten. Daaarnaast voldoet u door gebruik van KNOX ook aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
 

Eenvoudig overstappen

Veel bedrijven zijn bang om over te stappen op een nieuw platform. Dat is niet nodig, want overstappen is snel en zorgeloos.
Met Samsung Smart Switch is het overzetten van data, e-mail en foto’s snel geregeld en kan de werknemer ongestoord doorwerken op een nieuw platform.
 
Image

E-mail

Vraag onze adviseurs om advies
E-mail
Image

Bel

Overleg direct met een adviseur
026 324 5200
Image

Informatie

Ontvang informatie via e-mail
Vraag aan

Andere partners

KPN
We helpen ondernemers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Meer info
Vodafone
Medewerkers willen overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Samen met Vodafone zorgen we er voor dat dit binnen jouw organisatie zo werkt.
Meer info
Apple
Creaforti en Apple maken je werk makkelijker en leuker. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om je manier van werken een nieuwe impuls te geven.
Meer info
Microsoft
Met nieuwe hardware, diensten en software kunnen we ons werk nu veel flexibeler en efficiënter doen en kosten besparen. Het is ons doel om dit voor klanten te realiseren.
Meer info
Xcellent
Het beste van 2 werelden: eigen expertise op gebied van telecombeheer en intensief samenwerken met Xcellent voor ICT beheer.
Meer info
Dahvo
In het realiseren van optimale mobiliteit voor klanten hebben Dahvo en Creaforti elkaar gevonden. Met stip bovenaan: data veiligheid.
Meer info
Luminis
Luminis is een netwerkorganisatie waarin de menselijk maat centraal staat. Een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis.
Meer info
Blijf op de hoogte of stel je vraag