Creaforti + Vodafone

Ready Business

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers altijd en overal laten werken. De missie van Vodafone is om mensen en apparaten op een geïntegreerde en slimme manier te verbinden en beheren. Creaforti helpt in samenwerking met Vodafone organisaties bij deze verandering.

Meer weten of overleggen?

Vodafone One Net bij Improve Digital

Improve Digital gaat volledig over op flexwerken. Na analyse van de vraag achter klantwens en een praktisch adviestraject, is er gekozen voor Vodafone One Net. Waarom? Jan Henk Brinks (CFO bij Improve Digital) en Tiemen Urban (accountmanager Creaforti) vertellen in deze video hoe deze keuze tot stand is gekomen en wat de impact daarvan is.
 

Vodafone & Creaforti

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers altijd en overal laten werken, zonder afhankelijk te zijn van voorzieningen op kantoor. Niet alle toepassingen zijn daar standaard geschikt voor. Creaforti en Vodafone adviseren je daarom graag. We nemen hierbij het bedrijfsproces als uitgangspunt en geven doelgericht advies.
 

Verbonden medewerkers


Met veilige IT & Communicatie oplossingen kunnen medewerkers hun tijd effectiever benutten. Snelle 4G verbindingen en cloudoplossingen maken dat mogelijk. De noodzaak om op gezette tijden op kantoor te zijn verdwijnt. Werken op afstand wordt net zo makkelijk als werken op kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen bedrijf?

Regel een demonstratie
 

Klantgericht werken

Je klant staat centraal binnen het bedrijf. Overzichtelijke communicatie oplossingen houden je organisatie goed bereikbaar. We adviseren je daarom over oplossingen die passen bij je bedrijf, zoals Skype for Business of abonnementen met gratis onderling bellen.

Voor het overzicht van de voordelen van Skype for Business download je hier de infographic.
 

Mobiele communicatie diensten

Vodafone en Creaforti bieden de volgende mobiele communicatie diensten aan:
  • Red Business: Mobiele abonnementen professionals
  • One Mobile: Een simpel abonnement waarmee collega’s gratis onderling bellen
  • Mobiel Breedband: Veilig en snel mobiel werken met je tablet of laptop
  • Machine to Machine: Verbind je apparaten met elkaar én met internet
 

Vaste telefonie & netwerkdiensten

Vaste telefonie en integratie
One Fixed:
Vast bellen met schaalbare oplossing

One Net Enterprise:
Hosted telefonie zonder telefooncentrale

Netwerkdiensten
  • IP-VPN: Al je medewerkers op je beheerde virtuele bedrijfsnetwerk
  • Fiber Access: Razendsnel internet via veilige glasvezelverbinding
  • Corporate Access: Veilig en direct toegang tot je eigen netwerk
 

ICT diensten bij Vodafone

Het portfolio aan ICT diensten bij Vodafone breidt zich gaandeweg uit. Wat Creaforti in samenwerking met Vodafone aan ICT diensten biedt, lees je hier.

Vodafone in de Zorg

Lees hier alles over wat Creaforti en Vodafone aan diensten leveren om de zorgverlener efficiënter te laten werken en zo meer tijd overhoudt voor het primaire proces.

 

Interesse? Vraag een demonstratie aan

Graag gaan we met je in gesprek over hoe de oplossingen van Vodafone je organisatie verder kunnen helpen. Na een demonstratie ben je weer volledig op de hoogte en weet je wat de voordelen zijn. Gezamenlijk komen we vervolgens tot de best passende oplossing voor het verbeteren van de bereikbaarheid, flexibiliteit en efficiency van je organisatie. Vraag direct een demonstratie en informatie aan. 
 

Schaalbaar en flexibel

Flexibele IT & Communicatie oplossingen waarmee je snel kunt opschalen, houden een organisatie nu en in de toekomst wendbaar en effectief. Als Vodafone Solutions Partner begrijpen we dat goed. Daarom leveren we flexibele oplossingen, die zich makkelijk laten aanpassen aan de groei of krimp van je bedrijf.
Image

Klantcase: Vodafone als strategische partner in mobility

 
Image

E-mail

Vraag onze adviseurs om advies
E-mail
Image

Bel

Overleg direct met een adviseur
026 324 5200
Image

Informatie

Ontvang informatie via e-mail
Vraag aan

Andere partners

KPN
We helpen ondernemers hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Meer info
Vodafone
Medewerkers willen overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Samen met Vodafone zorgen we er voor dat dit binnen jouw organisatie zo werkt.
Meer info
Apple
Je werk makkelijker en leuker maken. Dat is waar Creaforti en Apple voor staan. Met iPhone en iPad heb je alles in huis om een volledig flexibele werkplek in te richten waar jij maar wilt.
Meer info
Samsung
We gebruiken steeds meer apparaten, apps en diensten. Naast apparatuur leveren we ook diensten zoal Knox. Veiligheid en eenvoudig beheer zijn de belangrijke speerpunten.
Meer info
Microsoft
Met de nieuwste apparatuur, diensten en software zijn we in staat veel flexibeler te werken en vanuit efficiency kosten te besparen. Samen met Microsoft helpen wij onze klanten dit te realiseren.
Meer info
Xcellent
Het beste van 2 werelden: eigen expertise op gebied van telecombeheer en intensief samenwerken met Xcellent voor ICT beheer.
Meer info
Dahvo
In het realiseren van optimale mobiliteit voor klanten hebben Dahvo en Creaforti elkaar gevonden. Met stip bovenaan: data veiligheid.
Meer info
Luminis
Luminis is een netwerkorganisatie waarin de menselijk maat centraal staat. Een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis.
Meer info
BeveiligMij.nl
BeveiligMij.nl is volledig gespecialiseerd in het creëren van bewustwording en blijvende gedragsverandering rondom digitale veiligheid.
Meer info
Blijf op de hoogte of stel je vraag