Digitale Veiligheid

Veiligheid voorop


Veiligheid voorop!

Digitale bedreigingen. Helaas een kwestie van tijd totdat je er mee te maken krijgt. 100% veiligheid bestaat niet, maar je kan je wel goed voorbereiden op een eventuele aanval. Creaforti helpt bij opzetten van beleid, tot het inrichten van een veilige -mobiele- werkomgeving.

Onze video legt in simpele taal uit wat de belangrijkste veiligheidsrisico's zijn én hoe je die kunt beperken tot een minimum:
 

De digitale bedreigingen de baas!

Cybercrime zoals ransomware. Risico op datalekken. Wat moet je er als mkb-er aandoen? Het Mkb Security Pakket van Creaforti is hét veilige antwoord. Een pakket waarmee we niet alleen de risico’s inzichtelijk maken, maar ook een plan van aanpak op maat maken voor jouw organisatie.


Ontvang vrijblijvend de brochure
 

Mens de zwakste schakel!

Hoe goed je alles ook technisch hebt dichtgetimmerd, zolang je medewerkers via ingeslepen patronen blijven werken, is het risico op digitale bedreigingen, datalekken en privacy issues enorm groot. Bij eigenlijk alle adviestrajecten die wij uitvoeren is dat de ervaring. Aan de slag dus met bewustwording en gedragsverandering. Speciaal daarvoor hebben we in samenwerking met BeveiligMij.nl een speciaal trainingsprogramma. Ook zijn er diverse e-learning trajecten en diverse communicatiemiddelen beschikbaar.
 

Hoe digitaal veilig is mijn bedrijf eigenlijk?

Overal vind je informatie over bedreigingen zoals cyberaanvallen en dat je er maar goed op voorbereid moet zijn. Maar waar begin je? Die vraag kregen we regelmatig en vandaar dat wij het Mkb Security Pakket hebben ontwikkeld. Je doorloopt samen met één van onze consultants een uitgebreide scan van de huidige situatie. Hoe dat precies zit, lees je hier.
 

Event: Digitale Veiligheid 3.0

Werk jij veilig met gevoelige data? Ben je beschermd tegen digitale gevaren? Veel MKB'ers kennen het belang van een veilige werkomgeving, maar weten niet hoe zij deze op moeten zetten.

Om antwoord te geven op dit soort vragen organiseerden we op 2 maart 2017 hét event over veilig digitaal werken in Hotel Papendal, Arnhem.

bekijk de hoogtepunten
 

Meer weten over digitale veiligheid?

Lees meer over onderwerpen gerelateerd aan digitale veiligheid:

Datalekken
Wat zijn datalekken?

Persoonsgegevens
Dit doe je tegen het lekken van persoonsgegevens

Datalekken door wifi
Voorkom hoge boetes door datalekken

Andere actuele thema's

 
Image

ICT

Telecom ontmoet ICT. Dit zijn de voordelen. Lees meer

Image

Zorg

Zorgverleners helpen efficiënter te werken. Lees meer

Blijf op de hoogte of stel je vraag