Zorg

De nieuwe zorgsector

Stijgende zorgkosten en maatschappelijke ontwikkelingen zetten de zorg sector steeds meer onder druk. We zien een verschuiving van constante zorg naar grotere zelfredzaamheid. Tegelijkertijd wordt zorg op afstand een steeds belangrijker thema.

Dit soort transities dwingen de zorgsector om efficiënter (samen) te werken. Creaforti biedt daarom in samenwerking met KPN en Vodafone zorgoplossingen die de zorgverlener efficiënt ondersteunen en veiligheid voorop stellen.

Behoefte aan persoonlijk advies? We helpen je graag.
 

Stijgende efficiëntie

Samenwerking staat centraal. Binnen en tussen zorginstellingen moeten medewerkers eenvoudig informatie kunnen uitwisselen, zonder veiligheidsrisico's te veroorzaken. We helpen de zorgsector daarom vooruit door digitalisering. Door slimme ICT-oplossingen blijft er meer tijd over voor de menselijke kant van de zorg, stijgt de zelfredzaamheid en dalen de kosten.
 

Stijgende kosten?

De zorg lijkt steeds kostbaarder te worden, maar het kan ook anders. ICT is essentieel voor het betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg.

Informatie kan tegenwoordig overal vandaan komen. Oplossingen als KPN ZorgCloud bieden een beveiligde omgeving waarin zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten en ICT- leveranciers met elkaar zijn verbonden. Ook patiënten vragen om steeds meer informatie. Vodafone ondersteund daarom initiatieven als IMediSense: een app voor patiënten met hartfalen.

Lees ook: IoT maakt de zorg slimmer
 

Verlies je het overzicht?

Doordat de zorgsector complexer wordt verliezen we snel het overzicht. Oplossingen als Vodafone One Net Enterprise of KPN ÉÉN bieden daar de oplossing. Zorgprofessionals kunnen daarmee namelijk ICT oplossingen voor de zorg samenstellen en beheren.

Het overzicht houden is simpel, want door deze oplossingen van Vodafone of KPN kun je werken met één aanspreekpunt. Meer weten? Bekijk de video over KPN ÉÉN of lees meer over Vodafone oplossingen
 

Hoe scheiden we Wonen & Zorg?

Door nieuwe wetgeving over het scheiden van wonen en zorg wordt de keuzevrijheid van patiënten vergroot en groeit de extramurale zorg. 

Dit heeft vergaande gevolgen voor zorgverleners, die plots veel flexibeler moeten werken. Oplossingen als KPN ZorgVrijThuis zijn het antwoord op die uitdaging. Daarmee is er met 1 druk op de knop contact met de juiste hulpverlener, bijvoorbeeld als iemand valt of in paniek raakt.
 

Ook interessant: KPN Zorg Messenger-app

Gratis voor 8.000 eerstelijns zorgverleners.

Lees het hele artikel
Meer weten? Vraag het informatiepakket aan:
    • Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
 
KPN Zorg oplossingen

Slimme en betrouwbare ICT oplossingen


Lees meer
 
Vodafone Zorg oplossingen

Ready Business in de Zorg


Lees meer

Andere actuele thema's

 
Image

ICT

Marktontwikkeling: Telecom ontmoet ICT Lees meer

Image

Digitale Veiligheid

Veilig werken moet hoog op de agenda. Lees meer

Blijf op de hoogte of stel je vraag